Двойка настоява за възстановяване на сумата, след като бяха седнали до лигавещо се и пърдящо куче по време на 13-часов полет

...
Двойка настоява Singapore Airlines да възстанови парите за 13-часовия им
Коментари Харесай

Двойка настоява Singapore Airlines да възстанови парите за 13-часовия им полет от Париж до Сингапур.

Гил и Уорън Прес казаха, че са седнали до лигавещо се пърдящо куче по време на полета.

Казаха, че в крайна сметка са си сменили местата, тъй като е било твърде тежко за понасяне.

Двойка настоява Сингапурските авиолинии да възстановят сумата за самолетни билети за полета им от Париж до Сингапур, защото са били седнали до куче, което пърди, лигави се и „смърка“ по време на полета.

Гил и Уорън Преса от Уелингтън, столицата на Нова Зеландия, каза пред Stuff, че иска Сингапурските авиолинии да им върнат парите за 13-часов полет заради неприятното им изживяване.

Двойката каза, че са купили две първокласни икономични места в полет на Singapore Airlines, но в крайна сметка се преместиха в икономична, защото бяха седнали до кучето на друг пътник, което се лигавеше и пърдеше по време на пътуването.

Двойката каза, че не са били информирани, че отиват да седите до куче преди полета.

„Чух този шум – силно пръхтене“, каза Гил. „Мислех, че е телефонът на съпруга ми, но погледнахме надолу и разбрахме, че това е кучето, което диша.“

Тя каза, че станало твърде трудно да се понесе, когато започнало да пърди по средата на полета и да заема мястото за краката на Уорън .

„[Пътникът] не можеше да остави кучето на пътеката, защото не можеха да прокарат количките, така че трябваше да влезе по-далеч, което означаваше, че главата му беше под краката на съпруга ми “, добави тя. „Съпругът ми беше по къси панталони и слюнката на кучето му течеше по крака.“

Тя каза, че се оплакали на стюардеса, която в крайна сметка им предложила две места в икономична класа, запазени за персонала на Singapore Airlines .

Тя каза, че двойката е била уверена, че ще се свърже с тях от авиокомпанията, след като кацнат.

Те обаче казаха, че са били необходими две седмици, преди авиокомпанията да се свърже с извинение и оферта от два ваучера за подарък от 100 SG$, или около 73 $.

След като Гил и Уорън отговориха, че не е достатъчно, за да отрази разликата в стойността на смяната на седалката, те казаха, че авиокомпанията е взела почти месец, за да направите насрещна оферта: два ваучера за пътуване на стойност 200 новозеландски долара, което е около 118 долара всеки.

Но двойката казва, че това все още не е приемливо и продължават да търсят пълно възстановяване на сумата.

Singapore Airlines не отговори веднага на искане за коментар от Insider.

Въпреки това, авиокомпанията предостави изявление на Stuff, в което се извини за опита си и каза, че ще продължи да поддържа връзка с Гил и Уорън да намерят решение.

„Singapore Airlines се стреми да уведоми клиентите, които може да са седнали до куче придружител, преди да се качат на борда на полета“, се казва в изявлението. „Искрено се извиняваме, че това не се е случило в този случай и ще работим с нашите екипи на летището, за да гарантираме, че този пропуск няма да се случи в бъдеще.“

Прочетете оригиналната статия в Insider

View коментари
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР