Двойка клиенти, пожелали анонимност, направиха най-неочакван подарък на скромна сервитьорка

...
Двойка клиенти, пожелали анонимност, направиха най-неочакван подарък на скромна сервитьорка
Коментари Харесай

Тя им сервира допълнително сладолед, те й купиха кола

Двойка клиенти, поискали анонимност, направиха най-неочакван подарък на скромна сервитьорка в Деня на благодарността, оповестява Си Ен Ен.

Почти всеки ден Адриана Едуардс, сервитьорка в ресторанта Denny's в Галвестън, щата Тексас, върви пешком над 4 часа - до работата си и назад. "Трябва да заплащам сметки, би трябвало за храна ", сподели тя пред локалния тв канал KTRK. Но с нейните пешеходни рейдове към този момент е свършено - двойка, на която тя сервирала в ресторанта, й купи нова кола броени часове откакто се срещнали за пръв път.

Благодетелите отишли в ресторанта да закусят, там научили, че Адриана върви по 22 км - до работата и назад у дома. Сервитьорката, която спестявала за автомобил, почерпила непознатата жена с в допълнение сладолед. Но това, което получила в подмяна, било още по-сладко, отбелязва Си Ен Ен.

Двойката тексасци довършили закуската си, тръгнали си от ресторанта, с цел да се върнат назад с Нисан Сентра, чиито ключове връчили на Адриана Едуардс. С колата нейното 4-часово вървене ще се свежда до 30-минутно каране.

Единственото, което двамата благодетели поискали от Адриана, е да съобщи добрината нататък. "Още се усещам като че ли сънувам. На всеки 2 часа виждам през прозореца да видя дали колата още е там ", показа сервитьорката. "Сега, когато видя човек в потребност, евентуално ще желая по-силно да оказа помощ и да направя всичко по опциите си за това ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР