Двойка държа френската си детегледачка заключена, след което я преби

...
Двойка държа френската си детегледачка заключена, след което я преби
Коментари Харесай

Извратена двойка заключи и преби до смърт детегледачката си, а след това изгори тялото й в двора на къщата си

Двойка държа френската си детегледачка заключена, след което я преби до гибел и изгори тялото й в двора на къщата си. Софи Лионет е била едвам 21-годишна, когато стартира да работи в семейство Кюдер като детегледачка на двете им отрочента. Сабрина Кюдер е майка на две деца и наема Софи за помощ.

С времето Софи схванала, че е почнала да работи в къща на ужасите. С времето съседите забелязвали, че дребната Лионет отслабнала доста, а от домът постоянно се чували викове и кавги. Зад вратите на къщата, обаче, ситуацията било още по-лошо, написа The Sun.


Сабрина Кюдер

Кюдер и сътрудникът и Оуисем Медуни непрекъснато налагали " извънземни " и " злоумишлени " изказвания против младата бавачка, с цел да я заплашват и управляват. Сабрина даже упреква младата французойка, че е откраднала диамантена висулка и повдигнала обвиняване против нея.


Извратената двойка

Двойката я държала заключена, без храна и вода с дни, а по-късно я пребили до гибел, провлачили натрупа й в двора на къщата си и го запалили.

Прокурор твърди, че Сабрина страда от тежко заболяване, което я кара да има вяра в илюзии и неща, които не са истина. Тя се пробва да убеди близките в тях, само че единственият, който й има вяра е приятелят й.


Софи
Накрая тя е желала от Софи да признае за закононарушения, които не е направила и са я заключили в дома си в Уимбълдън като пандизчия, което най-вероятно я е ужасявало. Те я тормозели всекидневно, до момента в който не стигнали до съдбовния край.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР