Дворът е мястото, което прави къщата значително по-добро жилище от

...
Дворът е мястото, което прави къщата значително по-добро жилище от
Коментари Харесай

Градински мебели с непреходно очарование

Дворът е мястото, което прави къщата доста по-добро жилище от всеки градски апартамент. Възможността да се припичаш на слънце и да дишаш чист въздух, несмущаван от непознати хора, е скъпа. Когато дворното пространство е добре обзаведено, притегателната му мощ е още по-голяма. В екстериорния дизайн също има фешън трендове, които се менят от време на време, само че има няколко типа , чиято новост и обаяние са непреходни.

В идващите редове ще разгледаме мебелите, които можете да поставите в двора си, без да се притеснявате, че образът на пространството ще бъде прекомерно „ ретро ”. Всъщност, даже да заложите на винтидж градинско обзавеждане, няма да сгрешите. Желателно е обаче мебелните произведения да бъдат в положително положение – здрави, поддържани и най-много комфортни. И по този начин, кои са дворните мебели, чиято новост е константна?
Пейката – паркова мебел с висока функционалност
В болшинството селски дворове, както и в тези на градските къщи, участва най-малко една скамейка. Това практично приспособление разрешава да се употребява оптимално намерено пространство. На една скамейка можете да настаните от трима до пет или шест индивида, според от нейната дължина. За хората, които обичат да посрещат посетители навън, този факт е неоспорим плюс.

Пейките могат да бъдат портативни и закрепени върху бетонов пиедестал. И в двата случая те извършват функционалността на прелестно кътче за отдих, на което можеш освен да седиш, само че и да си полегнеш, когато не се постанова да делиш пространството с други хора. Залагайки на скамейка, ще спестите разноските за два или три стола.
Беседка – закрито кътче под намерено небе
Беседката е градинско оборудване, чието в началото приложение е било като част от екстериора на аристократичните имения. Тя обезпечава отбрана от дъжд и от слънце в открите пространства. С нея е най-лесно да обособите кътче за посетители, където да посрещате своите другари през топлите дни и нощи на пролетта и лятото.

Беседките са скъпо дворно съоръжение, без значение дали става въпрос за пазаруване на подготвена структура или за построяването ѝ на място. Най-красиви са оборудванията, направени от солиден дървен материал. Те придават на дворното пространство сантиментално пасторално лъчение, примесено с огромна доза аристократизъм.
Ратанов комплект – градинска мебел, намекваща за класа, комфорт и разкош
С един ратанов комплект няма по какъв начин да сгрешите, по тази причина не се отхвърляйте от ратановите култивиран мебели. Да, цената на продуктите от натурален ратан не е алегорична, само че пък и здравината им е доста по-голяма от тази на мебелите от други материали. В случая е подходящо да похарчите малко повече пари, само че да имате , което няма намали естетическите и механичните си качества в идващите 10 години.

Ратановата плетена мебел е стилна, елегантна и удобна. От този тип дървесина се създават едни от най-красивите дворни композиции. Заложете на композиция от ратанова скамейка и няколко кресла, дружно с масичка. Ако решите да похарчите малко повече пари, изберете модел с меки преносими възглавничи и дунапренови подложки.

Въпреки изящното им и внимателно лъчение, ратановите култивиран мебели са много непретенциозни. Те са устойчиви на влага и непосредствено намокряне, както и на високи температури и директна слънчева светлина. Единственият климатичен фактор, който им въздейства отрицателно, са ниските зимни температури. В никакъв случай не оставяйте ратановото обзавеждане на открито през зимата.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР