Движението по ремонтирания участък от Околовръстното шосе, заключен между Пещерско

...
Движението по ремонтирания участък от Околовръстното шосе, заключен между Пещерско
Коментари Харесай

Отварят ремонтирания участък от Околовръстното днес

Движението по ремонтирания сектор от Околовръстното шосе, заключен сред Пещерско и Пазарджишко шосе, ще бъде пуснато през днешния ден. Това стана ясно след направената ден по-рано инспекция на трасето от зам.-кмета по строителството Пламен Райчев и сътрудника му по превоза Тодор Чонов. Строителните действия са завършени, сложени са отвесна и хоризонтална маркировка.

„ В тази част на шосето са направени повече отбивки за изпреварване и отклонение на придвижването. Промяната е по гледище на Община Пловдив и на кмета Здравко Димитров, защото се откри, че в по-рано реновирания сектор от Околовръстното сред кръговото придвижване на Асеновградско и Коматевско шосе неналичието на сходни отбивки е минус. Станаха и тежки произшествия, за жалост. “ Това съобщи зам.-кметът по строителството Пламен Райчев, който добави, че ще има краткотрайна организация на придвижването единствено на моста над река Марица. Ограничението там ще е с до 20 км/ч, защото се подменят предпазните огради на самото оборудване.

В най-скоро време ще бъде пуснато придвижването и в другата част от шосето - от кръговото придвижване на Пазарджишко шосе до Автомагистрала „ Тракия “, само че с краткотрайна организация. Автомобилите там ще се движат с до 50 км/ч, защото продължава полагането на маркировка.

Очакванията на локалната власт са до края на годината да стартира и строителството на югоизточната част на Околовръстното шосе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР