Движението по магистрала Хемус от 22 до 30 километър от

...
Движението по магистрала Хемус от 22 до 30 километър от
Коментари Харесай

Две тапи по-малко на "Хемус" от днес

Движението по автомагистрала " Хемус " от 22 до 30 километър от довечера ще се прави обикновено, като ще се употребяват всички ленти и в двете направления, оповестиха от организация " Пътна инфраструктура ". Това става допустимо, откакто е приключил ремонтът на селскостопанския подлез в региона на село Чурек и е укрепено срутището в местността Боруна.

Ремонтите са приключили седмица по-рано от предстоящото. Продължава ремонтът на оборудванията след тунел " Витиня " и придвижването се реализира в двете посоки в тръбата за София, като там е допустимо да има тапи при натоварен трафик.

От АПИ припопмнят, че пътуващи към или от Северна България могат да употребяват и различни направления. Пътуващите от Враца, Монтана и Видин могат да минават по пътя през Искърското дефиле и прохода Петрохан.

Шофьорите, на които им следва пътешестване от или към Варна, Шумен, Разград, Търговище, Ловеч, Габрово, Плевен, Велико Търново могат да употребяват " Тракия ", по която няма ремонтни действия, или Подбалканския път и някои от старопланинските проходи - Троянски, Шипка, Републиката, Котленски, Ришки и Айтоски.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР