Движението на изходите на столицата и големите градове към 12

...
Движението на изходите на столицата и големите градове към 12
Коментари Харесай

Интензивен трафик в страната, на изходите в София е най-натоварено

Движението на изходите на столицата и огромните градове към 12 часа е натоварено. Интензивен е трафикът и по главните пътища в страната. Пътната полиция е разположила екипи, с цел да не позволява рисково държание на пътя.

Движението на изхода на София по автомагистрала " Тракия “ е натоварено - с колони от коли и в трите платна.

Вчерашният ден е минал безпроблемно и без съществени произшествия, заяви основен контрольор Лъчезар Близнаков.

Най-натоварена е била Автомагистрала " Хемус “ поради ремонтите. Днес, с цел да бъде облекчено придвижването по нея, товарните коли са отклонени по обходен маршрут.

На Автомагистрала " Струма “ няма ограничавания и трафикът се реализира гладко.

В страната няма проблематични сектори. Още от сутринта Пътната полиция е засякла няколко случаи с водачи с несъответстващо държание - придвижване в спешната лента, неочаквана промяна на пътните ленти.

Главен контрольор Близнаков акцентира, че нападателните водачи ще бъдат отстранявани от придвижването: " Няма да допуснем водачи, нападателни, да тормозят останалите обикновено движещи се водачи. Нашите екипи и през днешния ден ще наблюдават за това и ще извеждат такива водачи от трафика…Техните опити за бързане ще костват повече време, ще ги забавим с едни много съществени инспекции, тъй че дано да не си вършат опити, да съблюдават разпоредбите, няма къде да се бърза в този ден ", предава БНР.

Километрична колона от коли се е образувала на автомагистрала " Хемус “. Особено натоварено е прекосяването сред тунелите Витиня и Топли дол в посока Варна. Екипи на полицията наблюдават за дистанцията сред колите и за държанието на водачите

Верижна злополука с четири коли е станала на автомагистрала " Тракия " в петък по обяд, заяви Нова тв. Мястото на случая е на 37-и километър в посока Бургас. Пристигнали са екипи на полицията и Пътна помощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР