Движение Възраждане ще участва самостоятелно на изборите в за Европейски

...
Движение Възраждане ще участва самостоятелно на изборите в за Европейски
Коментари Харесай

”Възраждане” ще участва самостоятелно на изборите за Европарламент

Движение ”Възраждане ” ще взе участие независимо на изборите в за Европейски парламент. Това разгласи в Сливен ръководителят на организацията Костадин Костадинов. Листата ще бъде подредена след разискване и решение на Организационния съвет. Костадинов съобщи, че няма да води евролистата.
" Ролята на ръководителя на организацията е не да отиде в Брюксел. Моето място е тук ", сподели Костадинов. Той съобщи, че в случай че представители на придвижването влязат в европарламента, то тяхната задача ще бъде да трансформират настоящия тип на Европейския съюз:

" В Брюксел ще отидат хора, които естествено им се гласоподава доверие, първо, от нас, и второ, към този момент от самите наши гласоподаватели, и чиято цел ще бъде една единствена и доста елементарна. Да кажат на оптимално висок глас, че Европейски Съюз в този си тип е нездравословен за България, той не освен това. Той е нездравословен за Европа и европейската цивилизация. Европейски Съюз има потребност от доста сериозна промяна. В противоположен случай не виждам смисъл от неговото битие ".

Костадинов разяснява още, че Движение „ Възраждане “ ще вземе присъединяване в и идните локални избори, единствено в общините, където има построени структури. В Сливен занапред се чака да бъде учредена локална организация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР