Движение Възход поиска оставката на премиера Бойко Борисов заради гавра

...
Движение Възход поиска оставката на премиера Бойко Борисов заради гавра
Коментари Харесай

Движение `Възход` иска оставката на Борисов заради жертвите край Своге

Движение " Възход " изиска оставката на премиера Бойко Борисов поради " подигравка с паметта на починалите край Своге ".

В обединяването " Възход " вземат участие " Единна национална партия " на Мария Капон, " Съюз на свободните демократи " на Стефан Софиянски и " Движение демократично деяние ".

От Движението посочват, че системата на поискани оставки от Борисов и внезапно зародила съвест у министрите не значи нищо. Пример за това съгласно тях е Делян Добрев, който " е емблематичен с болшевишкия си катарзис - лицето желае да подаде оставка, само че " дълга към партията " го връща назад на поста ".

OFFNews разгласява цялостната позиция на Движение " Възход ":

Движение " Възход " деликатно следи кадровия кадрил на кабинета, който се случва най-много пред българските медии. Системата на поискани оставки от Борисов и внезапно зародила съвест у министрите е добре известна в страната. Тя не значи нищо. Още по малко се гласоподава и разисква " персонално решение " за оставка.

Да си напомним образеца с Делян Добрев, който е емблематичен с болшевишкия си катарзис - лицето желае да подаде оставка, само че " дълга към партията " го връща назад на поста.

„ Смятаме държанието на премиера и съдружните му сътрудници за подигравка с паметта на починалите. Безсилието и корупцията в ръководството са задоволителни, с цел да се постанова и медиен спектакъл върху нещастието на почернени български фамилии. Призоваваме министър-председателя да отговори, какъв брой души би трябвало да си отидат от беднотия, произшествия и принуждение, с цел да си отиде и той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР