Двете спускания от Световната купа по ски алпийски дисциплини за

...
Двете спускания от Световната купа по ски алпийски дисциплини за
Коментари Харесай

Отмениха двете спускания за Световната купа по ски алпийски дисциплини в Шамони

Двете спускания от Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже във френския зимен център Шамони, планувани за петък и събота идната седмица (2 и 3 февруари), бяха анулирани заради високи температури, липса на сняг и неподходящи условия.

Световната федерация по ски (ФИС) разгласи, че предвид на създалата се обстановка е била проучена опцията за възможен нов хазаин за двете надпревари на същите дати, само че заради рестриктивните мерки във времето не е открито решение.

Припомняме ви, че по-рано през сезона състезателите разкритикуваха остро ФИС поради тежкия календар, който съгласно тях стана причина за редицата тежки рухвания в последните седмици, на които стана жертви имена като Марко Шварц, Алекси Пинтуро и Микаела Шифрин.

Слаломът за Световната купа в Шамони с присъединяване на българина Алберт Попов, очакван за 4 февруари (неделя), към този момент остава в програмата. Ако не бъде анулиран и този старт, то ще може да го наблюдавате НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3 в края на идната седмица.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР