Двете причислиха и Златка Райкова към най-успешните мискиНа пищно парти

...
Двете причислиха и Златка Райкова към най-успешните мискиНа пищно парти
Коментари Харесай

Николета и Златка порязаха новите плеймейтки

Двете причислиха и Златка Райкова към най-успешните миски

На охолно празненство в Bedroom Beach в Слънчев бряг показаха 11-те претендентки за купата “Плеймейт 2018 ”. Момичетата изгряха на корицата на новия брой на Playboy, а на 7 септември ще бъде финалът на състезанието.

 49-1-zlatka Две от най-емблематичните носителки на купата Златка Димитрова и Николета Лозанова обаче захапаха новите кандидатки на популярност и се сплотиха, че никоя от тях няма елементарно да реализира триумфът им.
“За да няма повече спекулации по тематиката, не одобрявам и не проследявам новите плеймейтки. Може би измежду тях има почтени, само че аз не мога да ги откроя. Продължавам да споделям, че в България със златни букви в историята на “Плеймейт ” са записани единствено три имена – Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова ”, написа Димитрова в профила си във фейсбук.

Ни Ло побърза да се съгласи и написа в мненията: “Популярността е задължение и е до време, и изстрелвайки се внезапно, знайте, че рухването от високо е мъчително. Не бяха една и две мечтателките, които към този момент осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към именитите за България в този конкурс – Златка Димитрова, Златка Райкова и моя благосклонност – Николета Лозанова! ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР