Двете най-важни събития на месеца – предсрочните парламентарни избори и

...
Двете най-важни събития на месеца – предсрочните парламентарни избори и
Коментари Харесай

БНТ със специална програма на 11 юли: Всичко за развръзката на изборите и финала на ЕВРО 2020

Двете най-важни събития на месеца – предварителните парламентарни избори и финалът на Европейското състезание по футбол ще преобладават в ефира на Българска национална телевизия на 11 юли, неделя.

" Още при започването на предаването в 15:30 ч. ще има микс на двете тематики с забавни, непредвидени комбинации на посетители - хора на изкуството, на футбола, известни персони, публицисти ", изясни журналистът и лице на Българска национална телевизия Добрина Чешмеджиева в " Още от деня ".

Спортният публицист от Българска национална телевизия Илиян Енев изясни, че събеседници в специфичното студио за финала на ЕВРО 2020 ще бъдат националният селекционер Ясен Петров и Велизар Димитров, а останалите двама остави в загадка.

Водещи на политическата част на предаването " Избори 2021: Финалът " ще са публицистите на Българска национална телевизия Бойко Василев, Аделина Радева и Добрина Чешмеджиева.

" Важно е да кажем на феновете, че ние няма да напуснем нито една от двете тематики, това е нашата концепция. Зад водещите стои един брилянтен екип от експерти - Дирекция " Новини и настоящи излъчвания ", Дирекция " Спорт ", Дирекция " Техника ".

С помощта на всички тези екипи, ние ще създадем този микс от тематики ", добави Чешмеджиева.

Зрителите могат да гледат предаването по БНТ1, в уеб страницата, в обществените мрежи и по БНТ4.

В 21:30 ч. стартира коментарното студио на Илиян Енев " Трето полувреме " и финалът на Европейското състезание, а отразяването на изборите продължава онлайн в www.bntnews.bg, БНТ2 и БНТ4.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР