Двете най-големи телевизии - Нова ТВ и бТВ влизат в

...
Двете най-големи телевизии - Нова ТВ и бТВ влизат в
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов във война с Явор Бахаров

Двете най-големи малките екрани - Нова ТВ и бТВ влизат в обичайна война за зрителско внимание през пролетния сезон, разбра HotArena.

Медиите ще кръстосат шпаги освен с риалити формати, само че и със сериали, откакто на екрана се завъртят All Inclusive по Нова и " Съни бийч " по бТВ. Първата поредност се чака с огромно неспокойствие, защото основаването й бе защитавано в дълбока загадка. Продуцент е Краси Ванков, който стои зад " София - денонощно ". 

В All Inclusive основните функции са поверени на Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, Петър Калчев и други. Сюжетът наблюдава живота на две другарски фамилии, които потеглят от София към родното Черноморие, след което се впускат в щура почивка, изпъстрена с непредвидени обрати. Създателите дават обещание, че сериалът ще ни върне към незабравимите детски мемоари и ще ни напомни кои са в действителност значимите неща в живота. 

Малко откакто Нова оповестиха сериала си, от бТВ отвърнаха на удара със " Съни бийч " , чието деяние също се развива през лятото. Лентата е дело на иван и Андрей и е подготвена много от дълго време. В нея вземат участие млади и добре познати артисти - Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Евелин Костова, Лидия Инджова. 

В основата на сюжета са обич и упоритости, а действието се развива в Слънчев бряг. Сериалът дава обещание да повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристически бизнес. 

За разлика от бТВ, която ще заложи на турски продукции, Нова готви още няколко родни ленти. Едната е " Ягодова луна " - трагична поредност, отдадена на пожарникарите. Актьорите са потвърдени любимци на феновете - Асен Блатечки, Александър Сано, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Деян Донков, Ивайло Захариев, както и някогашният футболист Ваня Джаферович.

Освен това започва и деветият сезон на " Откраднат живот ". Освен със сериали, бТВ и Нова ще мерят рейтинги и с истински продукции, част от които са добре познати на феновете. За осма поредна година ще се излъчва " Като две капки вода ", в което този път ще влезе и една непопулярна персона, определен посредством гласоподаване от публиката. 

Завръща се и новият сезон на " Хелс Китчън " с Виктор Ангелов. В директна конкуренция с него влиза " Мастършеф " с Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу. 

Най-дългоочаквано обаче е новото вечерно шоу на бТВ, което ще замести " Шоуто на Слави ". Концепцията му ще е сходна на тази на Дългия, а за водещи се спрягат Башар Рахал или гръцкия комедиант Николаос Цитиридис, написа Галерия. 

По Нова пък стартира ново риалити - Power Couple, в което могат да вземат участие единствено двойки като концепцията е да се ревизира до каква степен добре се познават и си имат доверие. А участниците могат да завоюват сред 50 и 100 хиляди лв.. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР