Двете деца на Красимир Каменов-Къро не са пострадали при покушението

...
Двете деца на Красимир Каменов-Къро не са пострадали при покушението
Коментари Харесай

Децата на Красимир Каменов - Къро са живи, били на училище по време на стрелбата

Двете деца на Красимир Каменов-Къро не са потърпевши при покушението против него и брачната половинка му, твърди Нова ТВ. По-рано през днешния ден излезе информация, че убийците, които атакували имението на подземния необут в Кейптаун, облечени във военни униформи, са умъртвили Къро, брачната половинка му, бавачката, един от охранителите, както и едно от децата му - малко момиченце.

Професионалните убийци обаче не убиват деца, в случай че нещо при самата интервенция не се обърква фундаментално. Заради това и бе изненадващо, че има починало момиченце.

Първо интернет уебсайт в Кейптаун заяви за четири жертви - двама мъже и две дами на възраст сред 40 и 50 години.

Току-що Нова ТВ, базирайки се на лична информация прецизира, че децата на Къро са били на учебно заведение по време на стрелбата и не са потърпевши. 

Мотивът за всеобщото ликвидиране в Констанция към момента не е открит.
 Имението на Къро в Кейптаун. Снимката е на локалната медия - EWN Reporter
По случая са назначени детективи от отдел " Тежки закононарушения и закононарушения, свързани с принуждение ". Към 12:35 ч. локално време в четвъртък специалистите по престъпни закононарушения към момента претърсваха мястото на убийството.

Припомняме, че Къро, който бе един от ключивите играчи в подземния свят и контролираше посредством подставени лица активи за стотици милиони, беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Той бе упрекнат за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране. Прокуратурата считаше, че той е поръчал някогашния служител на реда Любомир Иванов, който беше убит в столичния квартал „ Лозенец “ предходната година.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от скрит план, с присъединяване и на други престъпно проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в скрит план за дискредитиране на висши магистрати и служители на реда.

Една от първите версии за атентана против основния прокурор Иван Гешев бе обвързвана тъкмо с Къро. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР