Двегодишно момче бе закарано в болница в Бразилия с 50

...
Двегодишно момче бе закарано в болница в Бразилия с 50
Коментари Харесай

Двегодишно момче жертва на вуду магия с 50 игли в тялото?

Двегодишно момче бе закарано в болница в Бразилия с 50 игли в тялото си. Докторите и служителите на реда стоят пред една мистерия. Майката на момчето незнае по какъв начин това е могло до стане.

Докторите в болничното заведение в Барейрас на бразилската провинция Бахия оповестиха, че положението на момчето е съществено, само че устойчиво. Някои от откритите игли са оперативно извадени.

На рентгеновите фотоси едносантиметровите игли ясно се виждат. Една от иглите е дори пробила белите дробове на момчето, в краката и в черния дроб също са открити игли. За страдание някои не могат да бъдат отстранени.

 вуду магия

Как иглите са попаднали в тялото на момчето не е ясно. Медиите пишат за мистериозни секрети в Бахиа. Детето е от Неделя под лекарско наблюдаване. Първо докторите разкрили 17 игли, само че след наново проучване иглите станали 50. Майката, която има още 5 деца, споделя, че синът и оставал постоянно при баба си до момента в който тя работела.

Полицията проверява вероятността момчето да е жертва на вуду обред. " Едно е несъмнено, някой е заврял тези игли в тялото на момчето. И ние би трябвало да разберем кой е и какъв му е претекста ", сподели проверяващият служител на реда Хелдър Сантана. " От 20 години съм в полицията и за първи път виждам подобен неуместен случай ".

Вероятността, момчето да е погълнало единствено иглите е дребна. Нима едно 2-годишно момче може да е жертва на вуду магия? На родителите не остава нищо друго с изключение на да се молят, детето им да оздравее.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР