Две цени ще имаме в последната фактура за тока –

...
Две цени ще имаме в последната фактура за тока –
Коментари Харесай

Две цени за тока идват в последната фактура

Две цени ще имаме в последната фактура за тока – една до 30 юни и новата от 1 юли. Цената на тока за бита сигурно ще бъде по-висока за второто полугодие, като решението на КЕВР се чака в последния ден на юни.

В сходни случаи EVN дава на своите битови клиенти опция за самоотчет на електромерите, оповестяват от енергийното сдружение. Той е единствено по стремежи на семействата и не анулира регулярният месечен доклад от страна на сдружението. Хората, които изберат тази алтернатива, би трябвало да попълнят показанията на електромерите си в специфична декларация, която се подава в офис на компанията. Приемането ще е от 1 до 4 юли в това число. Данните могат да се изпратят и по електронната поща.

При попълването се показват номер на измервателна точка и потребителски номер, които попадат във всяка една фактура. Желателно е клиентите да оставят и настоящ телефон при положение на неверно подадени показания, поучават от EVN.

На база подадените данни от самоотчета сдружението ще фактурира употребяваната електрическа енергия от 30 юни 2023 година в това число по старите цени, а от 1 юли 2023 година – по новите цени, избрани от КЕВР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР