Две предложения са получени в конкурса за пълно рекламно обслужване

...
Две предложения са получени в конкурса за пълно рекламно обслужване
Коментари Харесай

Кои са кандидатите да рекламират тотото срещу 10.8 млн. лева

Две оферти са получени в състезанието за цялостно рекламно обслужване на Българския състезателен тотализатор (БСТ). Спорът е сред " Геймс медиа " и " Спорт фактори ".

Обществената поръчка е за 10.8 млн. лв. без Данък добавена стойност и е за период на осъществяване от три години. Предложенията бяха отворени в централата на БСТ през днешния ден, като на място нямаше представители на никой от претендентите.

Кои са те

В " Геймс медиа " влизат " От-до консулт " ООД и " Метрополис груп " АД. " От-до консулт " ООД е организация, която се занимава главно с ПР. Съдружници в нея са журналистът и издател Мирослава Баджева ( " Жената през днешния ден ", " Наш дом " ) и пиар експертът и някогашен програмен шеф на " Нова телевизия " Олга Лозанова.

" Метрополис груп " АД се занимава с външна реклама. Според Търговския указател в акционерното сдружение с максимален дял е телевизионният продуцент Нико Тупарев - 30%, останалите се разпределят сред Андрей Иванов 21.7%, Христо Гюрговски 18.9%, американецът Марк Десбиенз 18.2% и Евгений Йонов 11.2%

В другия консорциум " Спорт фактори " вземат участие три компании " ПР фактори " ЕООД, " Куерти промоушънс " ООД и " ОМ София " ООД.

Рекламната организация " Куерти промоушънс " ООД е със притежатели Явор Антонов и Добрин Бодуров. " ОМ София " ООД е профилирана в рекламата и пиар услугите. Съдружници в сдружението са Анета Герова и Екатерина Тупарева, която е и шеф на компанията. Тупарева е и изпълнителен шеф на информационния холдинг Ogilvy Group Bulgaria (тя и брачна половинка на Нико Тупарев - бел.ред.).

Критерии и избор

При оценка на претендента ще са водещи критериите за качество, които парцел 70% тежест, а критерият цена е с тежест 30%. Сега следва оповестяване на дата за отваряне на ценовите предложения.

Основните действия на изпълняващия поръчката ще бъдат " основаване на креативна платформа за създаване и реализация на идейно-художествени концепции, реклама и маркетинг, обществено, корпоративно и медийно обслужване, образуване, осъществяване и модернизиране образа на телевизионно предаване, произвеждане и предпечатна подготовка, закупуване и разпространяване на рекламни форми в съответните канали ". В момента предаването на тотото се излъчва седмично в Би Ти Ви.

Поръчката е на същата стойност като тази от преди три години. До в този момент рекламата на тотото се правеше от консорциума " ДИСпорт ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР