Две пияни групи младежи от селата Кулата и Тополница се

...
Две пияни групи младежи от селата Кулата и Тополница се
Коментари Харесай

Галерия: Потрошиха дискотеката на футболиста Даниел Златков навръх Нова година

Две пияни групи младежи от селата Кулата и Тополница се сбиха и потрошиха дискотеката на известния футболист Даниел Златков. Инцидентът станал точно на Нова година, а вместо да я посрещне спокойно и добродушно, футболистът цяла заран общувал с полицията, написа " Галерия ".

Настоящият треньор на „ Вихрен ” — Сандански върти заведение на метри от граничната линия с Гърция, край Кулата. В новогодишната вечер, в дискотеката му било цялостно с юношески компании, две, от които се хванали за гушите. Веселбата била в границите на естественото, до момента в който две групи не влезнали в спречкване и не се изпокарали.

Българският Роналдо и защитата му се намесили и извели младежите на открито, с цел да се схванат. Конфликтът траял до ранните часове на първия ден от 2020-та година. Полицията се намесила на два пъти, с цел да укроти младежите, а най-после ги прибрали в петричкия арест, с цел да изтрезнеят. Най-потърпевш от багра се оказал 26-годишния Николай Хиджев, написа " Галерия ".

Синът на локалния предприемач Красимир Хиджев е откаран в петричката болница с голям брой контузии по главата и е приет в болница в хирургично поделение с комоцио. Той е пребит от братята от село Тополница Дафин и Венелин Николови. Скандалът е бил добър мотив за служителите на реда да възобновят следствията си към младежите от двете компании, за които има обосновани подозрения, че се занимават с разпространяване на опиати и в Гърция. Вероятно и спорът е зародил на тази основа, описват осведомени в Кулата.

Самият Даниел Златков споделя пред кореспонденти, че посрещнал Нова година в заведението си, дружно с другари и чиновници. В разгара на празненството обаче две групи се сбили и той повикал защитата, с цел да ги изведе на открито.

„ Там не забелязах да е имало проблеми, тъй като към този момент беше пристигнала полицията и ситуацията се укроти. Непосредствено откакто служителите на реда си потеглиха, едната група се върна и опита да влезе в дискотеката, мислейки, че противниците им са още там. Охраната отказала да ги пусне и очевидно ядосани от този факт, хвърляли някакви предмети и счупили входната врата, която е стъклена. До идването на полицията нямаше и помен от тях. Не е имало бухалки или други оръжия ”, сподели още футболистът.

Той съобщи, че няма да демонстрира искания към вандалите, тъй като не има вяра, че могат да покрият разноските за нанесените вреди. И счита да направи ремонт на заведението след вандалския акт, а евентуално и да ускори защитата, с цел да избегне и в бъдеще сходни произшествия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни т
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР