Две от водещите фигури в Демократична България Христо Иванов и

...
Две от водещите фигури в Демократична България Христо Иванов и
Коментари Харесай

Христо Иванов и Радан Кънев: Дебатът в ЕП може да промени България

Две от водещите фигури в " Демократична България " Христо Иванов и Радан Кънев бяха дружно в понеделник пред Европейския парламент, с цел да изискат оставката на българското държавно управление и основния прокурор. По-късно денем ще се организира двучасов спор в Екологичен потенциал, отдаден на рецесията с върховенството на закона в България и продължаващите три месеца антиправителствени митинги.

Иванов и Кънев бяха подкрепени пред Екологичен потенциал от протестиращите българи в Брюксел, обединени в групата " Брюксел за България ". Дебатът за върховенството на закона в Екологичен потенциал бе иницииран преди няколко месеца от Радан Кънев и Елена Йончева.

" Може да се окаже, че този спор ще бъде един от най-важните резултати за страната ни. Това, че Борисов и неговото ръководство, както и Гешев и неговата прокуратура, се трансфораха в токсични фактори за европейските институции. Европейските институции отвориха очите за обстановката в България и дейностите на нашите мафиоти повече няма да се употребяват от комфорта да бъде пренебрегнати ", сподели водачът на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България " Христо Иванов.



Той назова Радан Кънев решителен глас в Екологичен потенциал, а и в групата на Европейската национална партия, който съумява да трансформира позицията ѝ към ръководството в София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР