Две от най-красивите италиански лица играят главните роли в започващия

...
Две от най-красивите италиански лица играят главните роли в започващия
Коментари Харесай

Италиански Секссимвол Превзема Родния Ефир

Две от най-красивите италиански лица играят основните функции в започващия на 23 май по bTV сериал „ Убежище от грехове ”.

Основната мъжка роля е поверена на гостувалия и у нас Габриел Гарко. Роден е през 1972 година като Дарио Оливиеро. Вече някогашният модел стартира кариерата си стремително с купата „ Мистър Италия “, след близо 30 уговорката в киното и малкия екран.

Не по-малко впечатляваща е и биографията на Мануела Аркури. Родена е през 1977 година фотомодел,актриса и водеща в РАИ. В пика на моделския й интервал е най-търсената италианка във виртуалното пространство. Аркури стартира кариерата си на 14-годишна възраст с участия във всевъзможни състезания за хубост. Била е измежду 50-те най-желани дами в света в ранглиста на сп. „ Макс“.

През 2011 година самият Берлускони е изискал да се запознае с нея, като съгласно медиите тя даже е гостувала в неговия дом, само че единствено с цел да си приказват по работа.

„ Убежище от грехове ” споделя история от края на 30-те години на предишния век в Рим, по времето на фашизма. Чувствената Кармен Табачи (Мануела Аркури) среща жестокия и безмилостен Нито Валди (Габриел Гарко), който се влюбва в нея. Тя обаче не отвръща на възприятията му, точно поради злия му темперамент. Нито стартира да я преследва, захласнат от нестихваща пристрастеност.

Междувременно, ориста на Кармен се преплита с тази на семейство Фонтамара – богата еврейска фамилия, която осъзнава какъв брой жестоки могат да бъдат расовите закони. Кармен би трябвало да се оправи с сложните години по време на войната, окупацията, съпротивата и освобождението, с цел да стигне най-после до деня, в който още веднъж ще се изправи против индивида, който в никакъв случай не е спирал да я преследва и желае. Валди се трансформира в най-големия призрачен сън за Кармен, която чака дете от Джанкарло (Франческо Тести), от семейството Фонтамара…
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР