Две от най-известните актриси в Холивуд - Анджелина Джоли и

...
Две от най-известните актриси в Холивуд - Анджелина Джоли и
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу също признаха за тормоз от Уайнстийн

Две от най-известните актриси в Холивуд - Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу признаха, че са били унизени от Харви Уенстейн - продуцент, притежател на голям брой оскари, който беше упрекнат в полов тормоз на двои служителки и актриси.
Припомняме, че той беше уволнен от борда на шефовете на личната си компания. Миналата седмица, откакто The New York Times разгласява информация за многочислени недоволства от полов тормоз, траяли близо три десетилетия, 65-годишният продуцент се извини и разгласи, че възнамерява да излезе в дълъг отпуск.
„ Начинът, по който се държах с сътрудници в предишното, аргументи доста болежка и откровено се оправдавам за това “, съобщи Харви Уейнстейн.
Признанията от наранени актриси не стопират. Пред изданието Анджелина Джоли признава, че в края на 90-те при стартирането на кино лентата " Любовни завършения " Уенстейн е направил опит за " доближаване " с нея в хотелска стая, само че тя е отказала.
" Имах неприятен опит с него в моята младост и по тази причина взех решение да не работим повече дружно. Реших и да предизвестявам другите, когато го вършат ", споделя още тя в обявата. " Това държание към дамите е недопустимо, без значение от коя област са те ", безапелационна е Джоли.

Полтроу от своя страна споделя, че е останала " изумена ", откакто продуцентът я е поканил в жилището си, с цел да посетят спалнята " за няколко масажа ".
" Бях дете, единствено на 22 години ", спомня си актрисата. Тя добавя, че е споделила за случката с тогавашния си другар Брад Пит, който незабавно е реагирал и се изправил против Уейнстейн, само че това единствено довело до закани от продуцента да не споделя на никого.
" Мислех, че ще ме простреля ", споделя още Полтроу.
Припомняме, че продуцентът оспори изнесените данни, съгласно които е сключил минимум осем извънсъдебни съглашения с разнообразни дами, и се зарече, че ще предприеме правосъдни дейности против вестника.
Харви Уейнстейн е една от авторитетните персони в Холивуд като съосновател на продуцентските компании „ Мирамакс “ и „ Уейнстейн “.
Обвиненията против него са най-вече от млади дами, опитващи се да пробият във филмовата промишленост, а измежду тях са били и днешни звезди като Ашли Джъд и Роуз Макгоуън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР