Две непознати зрителки на трибуните на Откритото първенство на Австралия

...
Две непознати зрителки на трибуните на Откритото първенство на Австралия
Коментари Харесай

Свиреп спор за лентата на Сабаленка забавлява социалните мрежи

Две непознати зрителки на трибуните на Откритото състезание на Австралия се трансфораха в звезди в обществените мрежи за часове. Причината е тяхната неотстъпчивост, предпочитание за победа и пристрастеност, с която спориха за... лентата за глава на тенисистката от Беларус Алина Сабаленка.

След успеха над Кати Бултър, младата вяра на белоруския тенис хвърли в публиката кърпите и лентата си за коса, с която прибира кичурите си. Аксесоарът попадна в ръцете на на една, а на две дами на трибуните. И тогава стартира занимателната част!

Нито една от почитателките на Сабаленка не отстъпи. Двете дами на междинна възраст започнаха да дърпат свирепо пред погледа на всички фенове. Един от тях снима и цялата преживелица с телефона си.

This is the greatest thing I’ve seen at the #AusOpen⁠ ⁠!

Two old ladies fighting over Aryna Sabalenka’s headband, which she threw into the crowd!

Security came and escorted both women from the stadium. They also took the headband away as neither of the ladies would let go. pic.twitter.com/tv0I2mdaTt
— Jedd Zetzer (@JeddZetzer) January 16, 2019

В последна сметка лентата на раздора не отиде при нито една от двете дами. Охраната взе аксесоара, а зрителките помоли да изоставен трибуните.

Краткото видео обаче се трансформира в шлагер в обществените мрежи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР