Две контра шествия ще има днес в София – гей

...
Две контра шествия ще има днес в София – гей
Коментари Харесай

ВМРО скочи на гей парада. Марш в защита на семейството

Две контра шествия ще има през днешния ден в София – гей парадът " София прайд " и Марш на обичайното християнско семейство.

" София прайд " ще стартира в 14 ч. и ще продължи до 22 ч. Шествието ще тръгне от Паметника на руската войска, през бул. " Цар Освободител ", бул. " Васил Левски ", ул. " Г.С.Раковски " и ще завърши още веднъж пред Паметника на руската войска.

Това сборище, наречено „ София прайд “, е срам! Гей парадът, който ще се организира на следващия ден в София е проява на извратеността. Поредният опит за показно отказване на фамилията като основа на обществото, разгласи в това време Вътрешна македонска революционна организация. И прикани всички български жители „ да поддържат МЕСЕЦ НА СЕМЕЙСТВОТО, проведен от Сдружение РОД на 18 юни, събота от 15.00 ч. пред храм „ Св. Неделя “. ”.

Нека дружно покажем, че нормалността има място в българското общество, обявиха воеводите.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация преди 3 години спряхме Истанбулската спогодба. Конституционният съд я разгласи за противоречаща на българския Основен закон. Дори и БПЦ през вчерашния ден се разгласи против позорния „ София прайд “, само че и това не трогна кмета на София Йорданка Фандъкова и тя го позволи, макар входираната декларация и от общинските съветници на Вътрешна македонска революционна организация в СОС – Карлос Контрера, Михаил Петров, Владимир Митов и Димитър Антов, се споделя още в декларация на Вътрешна македонска революционна организация.

Ето какво още се споделя в декларацията на Вътрешна македонска революционна организация:

В същото време правата на тези, които истерично крещят полуголи по улиците, са изцяло обезпечени от законите на Р България. И няма ясна аргументация против какво стачкуват. За нормативните разпореждания полът няма значение, както и половата ориентировка.

Има закони и те са идентични за всички дееспособни жители. Законите не разделят хората на гейове, лесбийки, би-три– полови, на травестити и още там каквито измислени подвидове има. За законите българските жители са равни.

В природата има два биологични пола – мъжки и женски. За нас от Вътрешна македонска революционна организация фамилията е от мъж и жена и техните деца. Това е записано и в Конституцията на Република България. Всякакви опити за следващата замяна, показана като „ смяна “ и напудрена щедро с брилянтин и пера, е чисто и просто принудително налагане на правила и правила, изцяло несъответстващи с нравите, религията, морала, културата и законите в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР