Две коли се натресоха на кръстовище във Враца заради неработещ

...
Две коли се натресоха на кръстовище във Враца заради неработещ
Коментари Харесай

От последните минути! Неработещият светофар на автогарата във Враца причини втора катастрофа, натресоха се „Ауди“ и „Мецедес“ /снимки/

Две коли се натресоха на кръстовище във Враца поради неработещ светофар, видя първо организация BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на бул. „ Васил Кънчов “, в региона на автогарата. Лек автомобил „ Мерцедес “ се движел по основния път в посока изхода на града към Мездра. Изневиделица пред него излязло „ Ауди “, идващо от паркинга на хипермаркет „ Лидл “. Водачите не съумели да избегнат удара и двете коли се блъснали. 
Причината за произшествието е неработещата светофарна уредба, която към този момент няколко дни основава предпоставки за сходни произшествия. Откакто се появи повредата, това е втора злополука. Шофьорите са принудени да подхващат рискови маневри и по този начин лишават преимуществото на движещите се по булеварда.
За благополучие няма потърпевши хора при злополуката. Нанесени са обаче материални вреди и по двете транспортни средства. „ Ауди “-то е с провали от дясната страна, а „ Мерцедес “-ът е сплескан начело, вляво. 
На местопроизшествието към момента няма екип на полицията. Колите са на шосето и това, в композиция с неработещия светофар, основава заплаха от нов случай. 
Съветваме водачите да минават с нараснало внимание. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР