Две жени са били в автомобила заедно с Георги Семерджиев

...
Две жени са били в автомобила заедно с Георги Семерджиев
Коментари Харесай

Две жени са били в джипа на Семерджиев по време на катастрофата, твърди свидетел

Две дами са били в автомобила дружно с Георги Семерджиев по време на злополучната злополука на бул. " Черни връх " в София. Това твърди Марио Гюзелев, очевидец по делото, който е бил покрай мястото на случая и е видял конфликта в нощта на 5 юли, при който починаха двама души.

Според неговите показания в съда, той е бил с мотора си в региона на местопроизшествието, когато чува мощен тон. Вижда смачкания джип и се притичва на помощ, с цел да види дали има потърпевши. Докато се оглежда зад него минават две дами.

" Едната охкаше и пъшкаше, а другата ѝ помагаше и споделяше " Бързо, бързо, убихме хора ", споделя Гюзелев, представен от Българска национална телевизия.

Свидетелят обаче не си спомня по какъв начин тъкмо са изглеждали двете дами и не може да ги опише. Той обаче е забелязал дамска чанта и маратонка в предната част на авариралия автомобил, само че не е видял кой го ръководи.

Разкритията след съдбовната злополука демонстрираха, че в нощта на злополуката Георги Семерджиев е карал под въздействие на опиати, без брошура, с неведнъж превишена скорост от позволената. По пътя си опустошава и един таксиметров автомобил, преди да се блъсне в кабинка на асансьор за метрото, при което джипът му се разцепва на две и блъска двете дами.

Семерджиев е упрекнат в пет закононарушения. Допълнително утежняващо виновността събитие е и бягството му от местопроизшествието. Максималното наказване за Семерджиев по обвиняването за причиняване на гибел е до 20 години затвор.

Пред съда в понеделник показания даде и прочут на Семердижев, който месец преди нещастието, му е продал колата. Той описа, че се е видял със обвинения броени часове преди случая.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР