Две жени пострадаха при катастрофа в центъра на Пловдив.За инцидента

...
Две жени пострадаха при катастрофа в центъра на Пловдив.За инцидента
Коментари Харесай

Две жени пострадаха при катастрофа в Пловдив

Две дами пострадаха при злополука в центъра на Пловдив.

За случая алармира четец на, който е бил в региона и е станал очевидец на произшествието. Катастрофата е сред два автомобила джип БМВ и ситроен, като съгласно читателя повода за конфликта е неправилната организация на придвижването и разположението на знаците.

Мястото на случая е кръстовището на улиците „ Кавала ” и „ Тракия ” в квартал „ Триъгълника ”. Читателят споделя, че неведнъж е подавал сигнали до регион „ Централен ” по отношение на разположението на знаците, като знак „ Стоп ” е завързан с тел за дърво, намиращо се на пет метра преди кръстовището. Това надлежно го прави незабележим, поради растителността, която го закрива и неналичието му прави предпоставки за произшествия всекидневно, споделя мъжът.

„ От години депозирам сигнали за несъответстващо разположените знаци в кв. " Триъгълника ” с предизвестие, че ще пристигна денят, в който, тъй като не бяха изпълнени рекомендациите ми в десетките ми сигнали към районното кметство, общинското дружество, огромна община и коя ли още не държавна и общинска институция, които само за тези години входираха сигналите и си ги прешращаха по компетенстност, само че никой не взе действителни ограничения на място най-лошото се случи - ПТП с два автомобила, чиито водачи са си мислили, че са с преимущество, тъй като на лидера на ситроена  отдясно, приближаващ по ул. „ Кавала ” знакът " Стоп " е облегнат на дърво и не се вижда ”, споделя той.

Мъжът добави, че до момента случаите на това кръстовище са били избягвани единствено със мощен писък на клаксони, само че към този момент конфликтът е реалност.

Отправено е публично питане по проблема до шефа на общинското дружество „ Организация и надзор на превоза ” Георги Стоилов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР