Две жени на обща възраст от 30 години, едни щури

...
Две жени на обща възраст от 30 години, едни щури
Коментари Харесай

Любо Киров и Pavell & Venci Venc’ представят „Не бих могъл“

Две дами на обща възраст от 30 години, едни щури 24 часа, завършили с 4 подготвени части, и 10-секунден среднощен диалог с един от най-успешните реализатори в актуалния бг поп – по този начин наподобява историята в числа на „ Не бих могъл “.

Новият план на Pavell & Venci Venc’ със специфичното присъединяване на Любо Киров следва устрема на хип-хоп дуото да подвига левела си в музиката като опитва с разнообразни стилове и вдъхновяващи колаборации. Парчето ще влезе и във втория албум на артистите, който ще се появи на бял свят до края на тази година.

Историята на „ Не бих могъл “ започва в една пролетна нощ, когато Pavell & Venci Venc’ се събират в къща на Балкана, за да кроят бийтове с братята Пламен и Иво.

Още след първото прослушване на едно от най-емоционалните части родени там, единомислещо вземат решение, че споделената мъдрост в тембъра на Любо Киров би придала изключителна стойност на песента. Канят го да се включи със непринудено телефонно позвъняване след среднощ, пускат му парчето и два дни по-късно той е в студиото им и записва един от най-въздействащите припеви в българската музика.

Pavell & Venci Venc’ имат необикновен сантимент към парчето, което посвещават на най-близките си хора. Павел излива душата си пред обичаната жена, а куплетът на Венци е самобитна изповед към щерка му Агуая. „ Това е ария за тези срещи по пътя, които ни подвигат на последващо равнище като индивиди и ни карат да гледаме към бъдещето на дълги светлини. “, коментират Pavell & Venci Venc’.

„ Изключително удовлетворен съм от метода, по който Павел и Венци продуцираха парчето, и се надявам прочувственият му заряд да раздвижи меломани от всевъзможни възрасти. „ Не бих могъл “ е образец за една доста добра последователност сред музикалните генерации. “, споделя Любо Киров.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР