Две години след убийството на Богдан Динев (Боньо Фаса) в

...
Две години след убийството на Богдан Динев (Боньо Фаса) в
Коментари Харесай

Две години по-късно: Прокуратурата повдигна обвинение срещу Мария Гиздева, убила насилника си

Две години след убийството на Богдан Динев (Боньо Фаса) в Стара Загора, Окръжната прокуратура в града повдигна обвиняване на 20-годишната Мария Гиздева за причиняване на гибел по несъобразителност вследствие съзнателно нанесена тежка увреда.

Тя е упрекната и по тази причина, че за интервала 25 – 26 юли 2016 година е употребила шест пъти банковата карта на Динев, без единодушието на титуляра, като във всеки от случаите не е била изтеглена парична сума.

На 25 юли 2016 година Стара Загора осъмва с новината за открит в дома си наръган с нож 62-годишен жител. Впоследствие се схваща, че 18-годишна ученичка е направила самопризнания.
Изнасилена ученичка умъртви нападателя си Момичето работело в заведение, с цел да оказва помощ на фамилията си
В тях тя показва, че починалият мъж я е насилил и тя е работила в изискванията на неизбежна самозащита.

Снимка: БГНЕС

18-годишната тогава ученичка бе арестувана.

Междувременно в общественото пространство излизат детайлности за самоличността на жертвата Богдан Динев. Става ясно, че той е лежал над 30 години в пандиза за разнообразни прегрешения, в това число обезчестяване. Динев обаче е оправдан по отминалост.
Кой е Боньо Фаса, погубен от 18-годишната Мария Гиздева Той е лежал над 30 години в пандиза за разнообразни закононарушения, най-често за изнасилвания
Граждани желаеха от съда момичето да излезе от ареста и фактически тя бе освободена с мярка " парична гаранция " от 500 лв.. Парите бяха събрани от сътрудници на родителите и другари на момичето.

След малко повече от двугодишно следствие, към този момент 20-годишната жена е с повдигнати обвинявания. Очаква се насрочване на дата на делото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР