Две деца сираци от Монтана и техният баща, тънещи в

...
Две деца сираци от Монтана и техният баща, тънещи в
Коментари Харесай

След намесата на BulNews! Тънещи в мизерия баща и две деца от Монтана си стъпиха на краката /снимки/

Две деца сираци от Монтана и техният татко, тънещи в бедност, получиха голяма поддръжка след обява на BulNews.bg. Преди към година ви запознахме с историята на самотния татко, който с огромни страдания се опитваше да обезпечи прехраната на двете си деца, откакто жена му умряла. Положението на фамилията било видяно от доброволци от БЧК, които ни помолиха да споделим историята с многочислената си публика.
След намесата ни, бащата Борислав Христов към този момент се радва на постоянни приходи. Той показа, че са се намерили много положителни хора, които са му подали ръка в сложния миг. Сега таткото и децата живеят добре, създали са ремонт и са санирали дома си.
Стотици хора са изпратили храни, играчки и облекла за децата, а таткото дарил огромна част от ненужните пари и движимости на други хора в потребност, както и на обществени домове в Монтана. Доброволците споделят, че децата имат самочувствие, към този момент са добре облечени и нахранени. Малката Поли върви на танцов състав, а Влади не се е отказал да става футболист.
„ Това, че подариха доста неща на хора в потребност и на другари доста ни хареса. Христов дава обещание и за вбъдеще да поддържа разнообразни дела “, споделят доброволците.
Припомняме, че домът на фамилията бе в трагично положение, а бащата беше болен и без зъби. Събраните средства са му стигнали и за чисто нова усмивка. Въпреки компликациите Борислав, Влади и Поли живееха заедно и спокойно, а децата се учеха настойчиво. Заради добротата в сърцата на хората и съпричастността към персоналната им драма, тримата са си дали обещание да оказват помощ на всеки в потребност, с каквото могат. Правят го и сега.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР