Две деца са в болница след пътен инцидент в Сандански.

...
Две деца са в болница след пътен инцидент в Сандански.
Коментари Харесай

Двете блъснати деца в Сандански са със счупени крайници

Две деца са в болница след пътен случай в Сандански. Те са били блъснати на тротоар от движещ се с висока скорост автомобил, каран от 18-годишен юноша.

Близките на потърпевшите деца Василакис и Алберт са обезпокоени както за физическото, по този начин и за прочувственото им положение.

„ Изплашен е, като всяко дете, обикновено е да се изплаши, както си е седял на тротоара са го помели. Каза, че момчето е предписание дрифтове и го е помело “, описа сестрата на Василакис Надежда Ангелова. Тя споделя, че считат да съдят младия водач, само че не има вяра, че ще има правдивост, предава бтв.

„ При нас, в България, няма закони за хората, които карат по този начин. Той ще си заплати, той ще излезе и ще остане ненаказано всичко “, добави тя.

Родителите на другото дете Алберт са в Англия. За него се грижи вуйна му, която е мощно обезпокоена.

„ И аз съм баба на трима внуци и не си ги пущам по всички страни “, споделя тя.

Двете деца са в устойчиво общо положение, споделя лекуващият доктор доктор Васил Караиванов. Едното към този момент е с гипсирана ръка, само че на другото му следва интервенция и слагане на пирони, за които фамилията би трябвало да заплати сериозна сума.

„ Другото дете със счупването на бедрото е квалифицирано и ще влизаме да го оперираме по-късно. Пълно разбъркване е и няма по какъв начин по различен метод да се лекува “, изясни той.

Шофьорът, помел децата, е арестуван за 24 часа и има формирано досъдебно произвеждане по случая.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР