Две деца са пострадали при пътен инцидент на пътя между

...
Две деца са пострадали при пътен инцидент на пътя между
Коментари Харесай

Шофьор на лек автомобил блъсна две деца в Пазарджишко

Две деца са потърпевши при пътен случай на пътя сред септемврийските села Бошуля и Карабунар. Сигнал за случилото се е бил получен нощес към 20:20 ч. в РУ-Септември. Към мястото неотложно били ориентирани екипи на полицията, пожарната и " Спешна помощ ".

Оказало се, че 71-годишен гражданин на село Славовица управлявал лек автомобил Mercedes по пътя. В същото време по посока на придвижването наоколо до банкета се движила група от няколко деца. Възрастният мъж настигнал групата и с предната част на автомобила си блъснал две от момчетата.

В резултат на това 13-годишно дете от Бошуля е с голям брой контузии и пострадвания на крайниците и тялото, превозено и настанено е в МБАЛ-Пазарджик без заплаха за живота. Другото момче се оказало 16-годишен младеж от Пазарджик, който е прегледан от медицински екип и е освободен за домашно лекуване. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група при РУ-Септември.

Водачът е бил дееспособен и не е използвал алкохол. Той е арестуван за период от 24 часа в РУ-Септември.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик, като се правят процесуални дейности за изясняване на фактическата конюнктура към случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР