Две дати от втория месец на годината събират погледите на

...
Две дати от втория месец на годината събират погледите на
Коментари Харесай

02.02.2022: Датата, която плашеше Ванга

Две дати от втория месец на годината събират погледите на астролози, нумеролози и ясновидци по целия свят. Едната е тази – на петте двойки, 02.02.2022, а втората – на шестте двойки, огледалната дата 22.02.2022 година.

И до момента в който симфонията на цифрите кара доста от влюбените двойки да избират тъкмо тях за сватбата си, гадателите остават спорни дали поредицата от двойки носи благополучие и естетика или промени и отрицателни страсти.

Един от хората, които са били доста близки до пророчицата Ванга – Борис Кючуков, е безапелационен, че тя е обърнала особено вниманието на датата втори февруари 2022 година. Макар да не е всред живите към този момент 25 години, нейните предсказания не престават да вълнуват човечеството и да се цитират от доближените й, напомня riafan.ru, представена от Стандарт.

Борис Кючуков, който се е срещнал с Ванга през 1993 година, си водил мемоари за всички дати и събития, които тя му е споменавала. Той споделя по какъв начин отишъл при нея, тъй като останал без работа и желал да научи бъдещето си.

Тя му споделила: „ Не се отчайвай, всичко при теб скоро ще се промени. Ще потекат реки от вино “. Той се зачудил какво има тя поради, само че едвам след 1 година схванал.

„ Случи се по този начин, че тъкмо след една година ми предложиха старинна винарна, която преди войната е принадлежала на отдалечен мой родственик, а след това е била национализирана при социализма “, споделя Кючуков. Оттогава той поел ръководството й.

Опитал се да запише всички прогнози, които Ванга му направила за света. Тя му говорела доста, само че той тогава съвсем нищо не разбирал. Многократно четял записките си и последователно разбирал какво има поради пророчицата.

За датата 2 февруари 2022 година Ванга му споделила обезпокоеното, че ще настъпи приломен миг, само че денят ще донесе нещо неприятно. Думите на Ванга били:

„ Ще завали огнен дъжд. Драконът ще бълва огън и огнени сълзи ще потекат… „.

Борис Кючуков допуска, че Ванга е наричала Китай драконът.

Той пояснява думите й по този начин: „ Възможно е драконът да е Китай, който ще получи най-важната мощ и никой няма да може да му се изправи.

Нумеролозите, от своя страна, считат, че цифрата 2 символизира сила и защото на тази дата войките са пет, тя просто би трябвало да се ръководи в правителна посока. Затова и считат, че няма нищо ужасно, а идните измененията ще бъдат за положително.

Независимо от техния оптимизъм, думите на Ванга не трябва да се подценяват. Още повече, че едно от пророчествата й за 2022 година към този момент се сбъдна, а годината едвам в този момент стартира. Според виденията й, през 2022 година покрай страни в Азия и Австралия ще има огромен естествен прелом, който ще докара до големи наводнения.

Вулканът, който изригна на Тонга за следващ път сбъдна прогноза на Ванга. Най-голямото изригване от 30 години опустоши огромна част от архипелага, а големите талази заляха крайбрежия освен на Азия и Америка, само че стигнаха и до Гърция.

Второто й знамение за годината е обвързвано с недостига на питейна вода. Наскоро репортаж на Военновъздушни сили сподели, че към 2 милиарда индивида на планетата се нуждаят от питейна вода.

Ванга насочва и съществено предизвестие, че с изключение на вода, ще стартира и апетит поради нездравословните инсекти, които ще налазят реколтата, като първите пострадали страни ще са Индия и Пакистан.

Най-голямото предизвикателство за Ванга през 2022 година е зависимостта на индивида от компютрите.

Мистичната дата 02.02.2022 в нумерологията се счита за доста значим, повратен миг, когато човек ясно осъзнава грешките си. В идеалния тип това би трябвало да докара до преосмислянето им и смяна на житейската философия. Както знаем обаче, цялостната смяна в живота е рядко срещано събитие. Необходимо е човек да има обилие от сила, мъдрост и самообладание. Затова и тези, които нямат волята да трансформират нездравословните си привички, ще имат нови мотиви за равносметка.

Но защото тази датата е заредена с извънредно мощен енергиен поток, не го пропускайте. Повишете физическата си интензивност, занимавайте се интензивно със спорт, излезте на на открито на чист въздух, отдайте се на заниманията си. Без подозрение, ще получите прилив на свежи сили и спомагателна сила.

За разлика от позитивните приливни сили на персоналния фронт, на професионалния очаквайте поредност от сюпризи. За някои те ще приятни, тъй като ненадейно ще се сдобиете с доходи. Изневиделица ще ви се открие спомагателна работа. Длъжник от години ще ви върне сумата. Но защото датата е огледална, за други хора страстите ще са мощно отрицателни. Някой ще се опита да ви открадне това, което ви принадлежи.

Банката без предизвестие ще ви вдигне лихвата или ще ви запорира имущество. Работодателят ненадейно ще ви разгласи, че ще забави заплатата ви. Единственият метод да се отървете от прокобата „ 2 февруари “ е да не реагирате прочувствено и да сдържите нервите си. Приемете, че това е мимолетна тягост, датата ще отмине и не след дълго още веднъж ще нагазите в спокойните води на ориста си.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР