Две бомби хвърли в ефира на бТВ разследващия журналист Христо

...
Две бомби хвърли в ефира на бТВ разследващия журналист Христо
Коментари Харесай

Две бомби от Христо Грозев. Защо в България е опасно за него?

Две бомби хвърли в ефира на бТВ проверяващия публицист Христо Грозев, който Москва разгласи за национално търсене поради 8-годишните му следствия за закононарушенията на Русия.

-->
В България има доста инфилтрирани сътрудници на съветските служби, които живеят в страната ни под прикритието на емигранти, по тази причина за мен е рисково да се върна, сподели Грозев за бТВ. Той се опасява за живота си.

„ Страхувам се от това, което на съветски назовават „ екцес на изпълнителя ” - някой, който ще реши да свърши без да пита услуга на Кремъл – да аргументи гибел или да се опита да ме отвлече. Това е по-големият риск ”, сподели Христо Грозев.

Журналистът благодари на четирите партии, които го опазиха и осъдиха дейностите на Кремъл – ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Продължаваме промяната ” и Демократична България. Те остро реагираха против опитите на Москва за разпра с български публицист. ГЕРБ сезира ЕНП, а Движение за права и свободи – либералите в Европа и света за похищението върху свободата на словото у нас.

Никой от българското държавно управление не се свърза с мен, бе втората бомба, която хвърли в тв ефира Грозев. С него към този момент са се свързали държавните управления на Литва, Естония, Нидерландия, предлагайки му отбрана.

Грозев живее със фамилията си в Австрия. Тя бе предлага денонощна отбрана и аз ще се възползвам от нея, сподели журналистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР