Две битки за титли в UFC ще се разиграят в

...
Две битки за титли в UFC ще се разиграят в
Коментари Харесай

Дербито на Мадрид - пряко по MAX Sport 4 тази неделя

Две борби за трофеи в UFC ще се разиграят в ефира на MAX Sport 2 
Голямото дерби на Мадрид сред Реал и Атлетико ще е акцентът в програмата на през този уикенд. Двата непримирими противника се изправят един против различен в неделя вечер от 22:00 часа и конфликтът им ще бъде излъчен директно по.

Реал Мадрид влиза в мача като безапелационен водач в LaLiga с актив от 39 точки – 8 повече от втория в класирането Севиля и цели 10 пред първенеца Атлетико. „ Дюшекчиите “ заемат четвърта позиция, като имат опция и да съкратят разликата с градския противник, защото са с мач по-малко.

Освен преднина в класирането, „ белите “ имат сериозен превес и в последните срещи сред двата отбора. На равнище LaLiga Атлетико няма победа против Реал от 2015 година насам и е без триумф в последните 11 турнирни мача. В тях Кралският клуб е побеждавал 7 пъти, а 4 са приключили наедно. За този интервал обаче „ червено-белите “ съумяха да реализират няколко победи, само че те бяха в Европа, а последната, която бе изключително сладка с резултат 7:3, пък бе по време на предсезонно турне в Съединени американски щати.

Моментната форма също дава преимущество на Реал – отборът е в серия от 6 следващи победи в шампионата и общо 9 следващи триумфа във всички шампионати. Атлетико от своя страна показва неуверени игри в последните си мачове, като в последния кръг даже загуби с 1:2 от Майорка като хазаин. Дербито Реал Мадрид – Атлетико Мадрид е на 12 декември от 22:00 часа и феновете ще могат да го гледат по.

Неделната стратегия на LaLiga ще предложи и още забавни мачове. От 17:15 ч. Барселона ще се опита да се отърси от отпадането от Шампионската лига през седмицата при гостуването си на Осасуна, а от 19:30 ч. един против различен ще излязат два от постоянните тимове от началото на сезона и заемащи 3-то и 5-о място – Бетис и Реал Сосиедад. И двете срещи ще бъдат излъчени по.

пък по традиция ще покаже най-интересните мачове от Серия А. Този уикенд в програмата влизат мачовете на всички тимове, заемащи първите пет позиции в класирането. Лидерът Милан гостува на Удинезе в събота от 21:45 ч., а преди този момент, от 19:30 ч. е мачът Венеция – Ювентус. В неделя от 16:00 ч. четвъртият в подреждането Аталанта гостува на Верона, по-късно от 19:00 ч. досегашният лидер Наполи приема Емполи, а в късния мач от 21:45 ч. Интер е хазаин на Каляри. И петте мача ще бъдат излъчени директно по.

Краят на седмицата ще предложи страсти и за почитателите на бойните спортове. В края на годината UFC ще предложи зрелищна галавечер с две борби за трофеи. Основното събитие ще е борбата за купата в лека категория сред Чарлз Оливейра и Дъстин Порие. За Оливейра това ще е първа отбрана на пояса, откакто го завоюва през май в мач против Майкъл Чандлър. Порие влиза в дуела след две следващи победи против Конър Макгрегър. Той получава и нов късмет да завоюва купата, откакто през 2019-а не съумя да детронира досегашния хегемон в категорията Хабиб Нурмагомедов.

Втората борба за купа ще е при дамите в категория петел. В нея Аманда Нунес ще опита да направи поредна отбрана на пояса си против Джулиана Пеня. UFC 269 ще се организира в Лас Вегас, а феновете ще могат да го гледат по в неделя от 05:00 часа сутринта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР