Две бездомни кучета спасиха сляпа жена от кално тресавище Често

...
Две бездомни кучета спасиха сляпа жена от кално тресавище Често
Коментари Харесай

Две бездомни кучета спасиха сляпа жена от кално тресавище 

Две бездомни кучета избавиха сляпа жена от кално мочурище

Често се споделя, че кучето е "най-добрият другар на индивида ". Много от нашите четириноги другари съумяват да потвърдят това изказване още веднъж и още веднъж.

Никое друго животно не е толкоз лоялно към своите стопани, а постоянно даже към непознати. Повечето породи кучета са доста самоотвержени по природа и ще положат всички старания, с цел да пазят другарите си в сигурност, постоянно пренебрегвайки личната си сигурност.



Историята стартира, когато мъж на име Аке Срисуван разгласява фотоси на своята страница на стара жена, която е паднала в калта, и две кучета, които я избавят. На първата фотография виждаме едно от двете бездомни кучета, което като че ли се грижи за дамата край реката. На втората фотография виждаме покрайнината по-ясно и виждаме и второто куче, което държи под око приятеля си и старата жена.

Очевидно старата жена не се чувствала добре. Тя е сляпа и наподобява очевидно дезориентирана.

Дрехите й са мръсни и покрити с тиня и беше ясно, че тази стара дама има потребност от помощ. Всъщност двете бездомни кучета останаха до нея дълго време, с цел да я пазят и да я предпазят от евентуални закани, преди да дойде помощ.

Когато фотосите станаха вирална в страната, историята на старата жена притегли вниманието на локалните управляващи.

Властите са създали всичко допустимо да намерят дамата и двете кучета.



Според локален новинарски уебсайт дамата и двете кученца са били откарани в локално здравно заведение, където са получили лекуване и помощ.

За страдание не се знае доста за настоящото положение на дамата или двете кучета, само че е окуражаващо да се чуе, че им е оказана здравна помощ.

„ Самоотвержеността на кучето идва от вълчия генезис на кучето и вековете на отглеждане, което значи, че кучетата инстинктивно знаят по кое време човек има потребност от помощ “, написа Scottsdale Pet Hotel за лоялността на кучетата. "Ако деянията добрина, кучето в никакъв случай няма да ви изостави и ще рискува живота си за вас. " Petel. bg


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР