Двамата задържани за убийството на полицай Петър Бъчваров край Елхово

...
Двамата задържани за убийството на полицай Петър Бъчваров край Елхово
Коментари Харесай

Демерджиев: Братята, задържани за убийството на наш полицай, дебнели жертви край браздата


Двамата арестувани за убийството на служител на реда Петър Бъчваров край Елхово се занимават с незаконна активност, само че тя не е каналджийство, нито трафик на дрога. Това сподели вътрешният министър Иван Демерджиев след поклонението пред починалия в родния му град. Покойният еднообразен бе награден посмъртно с почетен знак на Министерство на вътрешните работи трета степен.

Демерджиев удостовери, че задържаните са братя. „ Не са желали да минат през браздата, чакали са други свои жертви ”, сподели още министърът. Но не даде повече детайлности, защото те към момента са следствена загадка. Такава били и претекстовете за дейностите на нападателите, въпреки че те към този момент били съвсем изцяло изяснени.

" Двамата са се занимавали с незаконна активност. Извършвали са закононарушения във връзка с мигранти и в един миг са решили, че някой им пречи на това. А гилзите, открити на българска територия, са от автомата, с който е отвърнал оживелият при стрелбата наш военнослужещ ", сподели още Демерджиев.  Дали арестуваните за убийството, което министърът дефинира като " изродщина ", ще бъдат екстрадирани у нас, зависи от турските управляващи. 

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР