Двамата ще обсъдят задачите и отговорностите по време на Българското

...
Двамата ще обсъдят задачите и отговорностите по време на Българското
Коментари Харесай

Борисов и Таяни ще дадат съвместна пресконференция

Двамата ще обсъдят дилемите и отговорностите по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, основни тематики за бъдещето на Европа, както и европейската вероятност и свързаността на страните от Западните Балкани, оповестиха от държавна осведомителна работа.

След диалога сред премиера и ръководителя на Екологичен потенциал ще се състои среща сред членовете на държавното управление и делегацията, водена от него. Таяни ще бъде придружаван от генералния секретар на Екологичен потенциал Клаус Веле, ръководителите на политическите групи в Екологичен потенциал и други делегати.

След срещата двамата с Борисов ще дадат взаимна конференция в Гранитна зала на Министерския съвет.

Работното посещаване на Антонио Таяни в София е обичайно за всяко ротационно председателство на Съвета на Европейския съюз, означиха от кабинета.

Планирано е в рамките му той да направи и послание към депутатите в пленарната зала на Народното събрание. Заради това за на следващия ден е планувано изключително съвещание от 14,45 часа.

По този мотив предходната седмица се заприказва, че повода за оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев е точно поради визитата на Таяни. Твърди се, че откакто схванал за ултиматума на опозицията да не влиза в залата, до момента в който Главчев не напусне поста, ръководителят на Екологичен потенциал отказал да приказва пред празни банки.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР