Двамата шефове на ОСК Черно море“ – председателят проф. д-р

...
Двамата шефове на ОСК Черно море“ – председателят проф. д-р
Коментари Харесай

Шефовете на ОСК „Черно море“ надъхаха Пьотр Нестеров за нови успехи

Двамата шефове на Общо събрание на колегиите „ Черно море “ – ръководителят проф. доктор Ара Капрелян и изпълнителният шеф Бончо Бонев, разговаряха с тенисиста Пьотр Нестеров преди една от тренировките му на кортовете на Търговска колегия „ Черно море Елит “ в морската градина.

На срещата участваха също персоналният треньор на Пьотр Кристиан Илиев и основният треньор на клуба Огнян Илиев. Двамата експерти срещнаха ръководителите на спортното съдружие с упоритостите на Нестеров през летния сезон на корта.
 



Талантливият 19-годишен тенисист желае да се показа добре с националния тим на България в останалите срещи за Купа „ Дейвис “, в интернационалните шампионати, в които ще участва и доколкото е допустимо да се придвижи по-напред в международната класация за мъже.

Както е известно, неотдавна Пьотр стана за първи държавен първенец за мъже, а при юношите е вицещампион на двойки на „ Ролан Гарос “ и финалист на двойки на Откритото състезание на Съединени американски щати.



Посещението в Търговска колегия „ Черно море Елит “ на проф. доктор Ара Капрелян и Бончо Бонев слага началото на една нова тяхна самодейност.

Двамата ще се срещнат и с ръководителите и треньорите на останалите 13 клуба в сдружението, с цел да схванат по какъв начин може да им спомагат за осъществяване на пълностоен спортно-тренировъчен развой и решение на възможни проблеми в тези комплицирани времена за професионален спорт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР