Двамата се скаралипо време на нощна смянав завод за авточастиВсе

...
Двамата се скаралипо време на нощна смянав завод за авточастиВсе
Коментари Харесай

Брутална жестокост в Ямбол - работник насили колега с маркуч на компресор

  • Двамата се скарали по време на нощна промяна в цех за авточасти
  • Все още има огромен риск за живота на потърпевшия

31-годишен служащ от Ямбол пострада тежко по време на нощна промяна в локален цех, откакто различен служащ го насилил с револвера на компресор със сбит въздух. Бруталната подигравка е осъществена към 4 часа през нощта на 20 юни.

От контузиите, нанесени от компресора, служащият развил перитонит и животът му висял на косъм. Опериран е по неотложност от доцент Добромир Сотиров, шеф на хирургичното поделение в МБАЛ-Ямбол.

Ден след случката причинителят е бил разпитан, както и неколцина очевидци на извращението. Иззети са записи от видеокамери, с цел да се обясни повода за нечовешкия акт. По предварителна информация сред потърпевшия и насилника избухнал скандал.

Докато 31-годишният мъж бил в тил, сътрудника му го изненадал с маркуча на компресора. Работи се обаче и по версията потърпевшият да се е съгласил непринудено на извращението. Негови родственици обаче са безапелационни, че е бил принуден.

“Това е жестока подигравка, да го надуят като агне, чак му е разкъсан спортният екип. Вулгарно и брутално! Това момче извърши две закононарушения - опит за обезчестяване и опит за ликвидиране ”, разяснява братът близнак на потърпевшия пред Нова тв.

Бащата на 31-годишния служащ упорства насилникът да отиде в пандиза.

До късно следобяд в четвъртък от районната прокуратура в Ямбол към момента чакаха материалите по делото от полицията.

“Без да се срещна в детайли със случая, не мога да отговоря на въпросите ви ”, сподели районният прокурор на Ямбол Мина Грънчарова.

“24 часа ” попита дали причинителят е задържан, повдигнато ли му е обвиняване и ще желае ли държавното обвиняване най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража ”. Прокуратурата даде обещание публично изказване по-късно.

Два дни след случая медици обясниха пред “24 часа ”, че към момента има огромен риск от животозастрашаваща зараза, въпреки положението на служащия да е нормализирано. Доц. Добромир Сотиров удостовери, че пациентът ще остане в реанимация за наблюдаване, защото в резултат на случая има риск от тежка зараза.

Постъпи в болничното заведение сутринта на 20 юни с разкъсвания в региона на ректума, породени от компресор със сбит въздух. В рамките на 2-3 часа от постъпването си беше опериран. Беше получил перитонит, направихме каквото би трябвало. Но дали ще се възвърне изцяло, или ще има трайни увреждания, е рано да се каже, зависи по какъв начин ще се оправи организмът му. Става дума за пневматична баротравма, от голяма важност е какво количество газ е вкарано, дебитът, за какъв брой време ”, разяснява още доцент Сотиров.

От завода, където е станал случаят, вършат вътрешна инспекция. В предприятието, което е поделение на японска компания, се създават електрически съоръжения за коли.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР