Двамата приятели се влюбиха едновременно в една и съща жена.

...
Двамата приятели се влюбиха едновременно в една и съща жена.
Коментари Харесай

Двама мъже се влюбиха в една и съща жена, сега живеят като тройка

 Двамата другари се влюбиха по едно и също време в една и съща жена. Сега тримата живеят дружно като в приказка. Звучи шокиращо, само че е реалност. 

40-годишният Дино Де Соуза и 30-годишният Сауло Гомеш от Бразилия се срещат за първи път с 27-годишната Олга от Беларус в бар в Барселона през 2019 година

Двамата мъже не желали да скапват дългогодишното си другарство. За да няма ядосани, те решили по едно и също време да излизат с младото момиче. Тя от своя страна нямала нищо срещу.

" Химия сред нас тримата бе доста мощна. Бих желал да опиша това, което става сред нас, само че ми е безпаричен речникът ", споделя Сауло Гомеш.

Отначало тройката е получавала единствено и само шокирани реакция от фамилиите си и приятелите. Триото прави обаче всичко допустимо изясни на околните им, че любовта сред тях е в действителност мощна.

" Гледаме метафизичен на нещата. Не обръщаме внимание на негативизмите към нас. Изобщо не ни пука какво мислят другите за нас. Разговаряме доста. Подкрепяме се. Ако един от нас има проблем, то казусът се трансформира в общ ", споделя пък Дино Де Соуза.

Триото сега живее в Тулуза Франция и възнамерява да има деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР