Двамата младежи, които бяха задържани след убийството на 80-годишен мъж

...
Двамата младежи, които бяха задържани след убийството на 80-годишен мъж
Коментари Харесай

Постоянен арест за двамата младежи, убили възрастен мъж в Белослав

Двамата младежи, които бяха арестувани след убийството на 80-годишен мъж в Белослав, ще останат за непрекъснато в ареста.

Това реши през днешния ден Окръжният съд в града, като взе поради тежестта на закононарушението и действителната заплаха лицата да се укрият или да извършат друго действие, заяви радио Фокус. Магистратите разгледаха прокурорско искане за постановяване на непрекъсната мярка „ задържане под стража “ на 20-годишния Диян В. и 23-годишния Митко И. Те са с повдигнати обвинявания за обир, съпроводен с ликвидиране. Според Наказателния кодекс,престъплението е тежко съзнателно и се санкционира с „ отнемане от независимост “ от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право за подмяна.

И двамата млади мъже са неосъждани. Единият – Диян В., има наложено административно наказване санкция за владеене на опиати. Двамата бяха арестувани на 24 януари в Белослав, откакто възрастен мъж бе открит мъртъв от брат си, който живее в съседство. От дома на 80-годишния самотно живеещ пенсионер липсвали пари. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да откри метода, по който е била умъртвена жертвата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР