Двамата често правели воаяжи до най-големия град в Турция, защото

...
Двамата често правели воаяжи до най-големия град в Турция, защото
Коментари Харесай

Несрин Узун Най-Накрая Проговори За Фаталната Нощ На Ареста На Митьо Очите!

Двамата постоянно правели воаяжи до най-големия град в Турция, тъй като го харесвали, а и напоследък Бенчев ходел там поради здравословни проблеми – свои и на жена му. „ Бенчев е 95% неработоспособен, сега е в доста тежко положение “, сподели Несрин Узун, представен от в. Труд.

Те били дружно на вечеря в злощастната нощи откакто срещата им завършила, Узун закарал с автомобила си Бенчев до хотел „ Рамада “.

Тогава видели ареста на Димитър Желязков. Турските управляващи не са ги арестували, единствено помолили да отидат с тях и да им окажат цялостно подпомагане. Още повече, че Несрин Узун приказва турски език. У нас към този момент им е била издадена 24-часова заповед за задържане – с цел да се изяснят събитията към случая.

„ Разкриха се тези, които са били към мен единствено от интерес. Възмутен съм от коментатори и трудове, които се пробват да свържат случая с партията, чийто депутат съм бил. От 10 години не съм в дейната политика и може да съм се ориентирал към друга партия “, сподели Несрин Узун.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР