Двамата британски претенденти за мястото на Борис Джонсън като министър-председател

...
Двамата британски претенденти за мястото на Борис Джонсън като министър-председател
Коментари Харесай

Двамата кандидати за премиерския пост в Англия дадоха заявка да се борят с нелегалната имиграция

Двамата английски кандидати за мястото на Борис Джонсън като министър-председател дадоха обещание в неделя да се оправят с незаконната имиграция , оповестява организация Ройтерс.Ввсеки от тях поддържа отразяването на федералното държавно управление за изпращане на мигранти в Руанда.

Бившият министър на финансите Риши Сунак и интернационалният секретар Лиз Тръс се борят да се окажат бъдещи министър-председатели на Англия, откакто протест против обхваната от кавги администрация на Джонсън притисна премиера да каже, че ще се отдръпна.

Досега двамата претенденти са се сблъсквали по отношение на времето за понижаване на налозите в миг, когато Англия минава през възходяща инфлация, закъснение на развиването и възходящо многообразие от стачки.
 YouGov: Тръс води пред Сунак с 62% против 38%
YouGov: Тръс води пред Сунак с 62% против 38%

Месец и половина преди вота

Сунак в събота разказа себе си като " новобранец ", откакто Тръс оглави изследванията на публичното мнение измежду многото членове на Консервативната партия, които ще назначат своя идващ началник и министър-председател на Англия, като резултатите би трябвало да бъдат оповестени на 5 септември.

В неделя всеки от претендентите изложи проектите си да продължи с отразяването на федералното държавно управление за изпращане на незаконни мигранти в Руанда, макар че първият полет за депортиране беше блокиран предишния месец от Европейския съд по правата на индивида (ЕСПЧ).

Тръс, която е посочена за любимец за продобиване на надпреварата за ръководство, загатна, че ще търси спомагателни " партньорства за обработка на трети народи като Руанда ", ще увеличи граничния блян с 20% и ще укрепи английския Бил за правата.
 Риши Сунак и Лиз Тръс ще се борят за водач на английските консерватори
Риши Сунак и Лиз Тръс ще се борят за водач на английските консерватори

Двамата са финалисти след няколко гласувания

" Като министър-председател взех решение да видя покритието на Руанда до цялостно внедряване в допълнение към изследването на разнообразни интернационалните локации, където можем да работим по сравними партньорства ", сподели Тръс.

" Ще бъда сигурна, че в този момент разполагаме с подобаващия диапазон на придвижване и сигурност на нашите граници. Не мога да се прикрия пред Европейски съд по правата на човека и неговите продължаващи старания да се пробва да ръководи имиграционното покритие. "

Сунак, който получи поддръжката на множеството консервативни законодатели в предходни гласувания за ръководство, загатна, че ще се оправи с незаконната имиграция като " един от всеки 5 съществени незабавни отговора ", с които ще се оправи през първите си 100 дни като министър-председател.

" Ще подхваща твърдоглава тактика за набелязване на цели, със тласъци за лицата, които ги извършват, и санкции за лицата, които не ги извършват ", сподели той.
 Сунак печели телевизионния спор на консерваторите
Сунак печели телевизионния спор на консерваторите

Считан за любимец в конкуренцията за водач и предстоящ министър председател
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР