Двамата братя и техен братовчед пребиха 37-годишен мъж в центъра

...
Двамата братя и техен братовчед пребиха 37-годишен мъж в центъра
Коментари Харесай

Роми пребиха шуменец в центъра по видело

Двамата братя и техен братовчед пребиха 37-годишен мъж в центъра на Шумен, на бул. " Славянски ", до постройката на регионална администрация, измежду бял ден. След побоя с ръце и ритници жертвата е с фрактура на дясно рамо и голям брой натъртвания. Трима роми от град Велики Преслав са арестувани в ареста, единият след приложимост на кокаин, оповестяват от ОДМВР Шумен.
Грозната вакханалия се разиграла към 10:15 часа във вторник, когато в региона имало доста хора, само че никой не спрял нападателната група и тя изчезнала. На мястото е извикана полиция и са разпитани очевидци. Мъжът, който попаднал на мушката на биячите, вървял с кучето си. Малко пореди бруталното нахлуване един от групата роми блъснал животното с пръчка, стопанинът го защитил и се допуска, че това е провокирало биячите.
Полицаи подхванали незабавни дейности за разкриване на избягалите причинители. В същия ден вечерта, към 23:50 часа на ул. " Стефан Караджа " във Велики Преслав полицейски чиновници спрели " Мерцедес МЛ 280 " със софийска регистрация. Зад кормилото бил 25-годишен мъж, а инспекцията с дръг тест била позитивна на кокаин. Водачът дал кръвна проба за разбор и бил конвоиран до полицейския арест в Шумен поради породената междинна телесна щета. За период до 24 часа са арестувани и неговият 17-годишен брат и 32-годишният им братовчед от Велики Преслав. Работата по формираното досъдебно произвеждане за телесна щета продължава под контрол на районната прокуратура в Шумен.

От ОДМВР Шумен оповестяват, че през последните дни са зачестили сигналите за нарушение на публичния ред в централната част на града и по тази причина в необятния център ще има наличие на пеши полицейски екипи, които да наблюдават за извършители.

Хулиганските изстъпления всеобщо са дело на нашенци, завърнали се от чужбина, които употребяват ваканцията у нас за шумни сватбени тържества, сигнализират шуменци в обществените мрежи. Гастърбайтерите са с коли с непознати регистрационни номера и постоянно препускат с несъобразена скорост, застрашавайки останалите участници в придвижването. От полицията оповестяват, че ще бъдат пренасочени екипи на пътна и охранителна полиция в централната част на Шумен и на местата, където има опция за прекосяване с по-висока от оптимално позволената скорост.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР