Двама загинаха, а четирима са сериозно ранени след срутване на

...
Двама загинаха, а четирима са сериозно ранени след срутване на
Коментари Харесай

Мост се срути в гръцки град, има загинали

Двама починаха, а четирима са съществено ранени след сриване на мост в гръцкия град Патра. Властите организират избавителна интервенция, оповестява БНР. С подготвени кучета търсят затрупани хора от сриването на моста. Досега са открити две жертви. На място са няколко избавителни екипа.
Прочетете още
Властите разясняват, че на моста се правили през днешния ден строителни работи. Движението по него е прекъснато поради ремонта. При сриването цели бетонни блокове от структурата падат върху магистралното шосе под моста, по което е прекратено придвижването от няколко дни.

Група хора сега на сриването са се намирали под моста на сянка. Събирали също и остаряло желязо след ремонта на оборудването. Няма точна информация какъв брой са били хората под моста. Спасителите оповестяват, че се чуват гласове за помощ под руините.

Спасителната интервенция се прави с " хирургическа акуратност ", с цел да не се провокира ново сриване, разясняват участниците в нея. В обществените мрежи хората от Патра се провеждат за кръводаряване и се молят хората под руините да са живи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР