Двама водачи и пътник са пострадали при пътнотранспортно произшествие между

...
Двама водачи и пътник са пострадали при пътнотранспортно произшествие между
Коментари Харесай

Шофьор без книжка предизвика катастрофа с пострадали по пътя с. Расово-Лом

Двама водачи и пасажер са потърпевши при пътнотранспортно произшествие сред два леки автомобила, оповестиха от ОДМВР-Монтана.

Около 18:55 часа през вчерашния ден на районна прокуратура II-81, км 139 е станала злополуката. 35-годишен недееспособен лидер от ломското село Замфир при ръководство на лек автомобил „ Ауди А4 “ с монтанска регистрация е подхванал изпреварване. Той не е оставил задоволително странично разстояние и е блъснал откъм гърба , движещия се пред него лек автомобил „ Фолксваген Пасат “ с монтанска регистрация, каран от 20-годишен лидер от Лом .

Вследствие на удара двамата водачи са изгубили надзор над ръководството , при което двата автомобила поредно са излезли вдясно отвън пътното платно и са се преобърнали в равнищата. След осъщественото ПТП водачите на двете транспортни средства и 54-годишен пасажер от втория автомобил са били превозени до МБАЛ-Лом.

Вследствие на злополуката е била установена телесна щета на неправоспособния лидер , изразяваща се в строшаване на таз и голям брой други фрактури. Той е бил оставен в лечебното заведение под наблюдаване, без заплаха за живота. Поради положението му не е бил пробван за приложимост на алкохол с техническо средство. Пътникът от другата кола е с лека телесна щета и е бил настанен в МБАЛ-Лом под наблюдаване, без заплаха за живота. Водачът на „ Фолксваген “-а е с голям брой охлузни рани , без заплаха за живота. Пробата му за приложимост на алкохол е негативна.

По случая е бил осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, писмен знак „ б “ по отношение на член 342, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР