Двама украински туристи - мъж и жена, са били разпитани

...
Двама украински туристи - мъж и жена, са били разпитани
Коментари Харесай

Двама украински туристи са били разпитани за покушението срещу Алексей Петров

Двама украински туристи - мъж и жена, са били разпитани за покушението против Алексей Петров. Двамата са се движели по същия маршрут, като са вървели малко по-напред от 61-годишния предприемач и 48-годишната му придружителка. Това заяви бТВ, базирайки се на информация от свои източници.

Чужденците чули звук в гората, а по-късно й серия от изстрели. След покушението простреляната спътница на Петров е потърсила помощ точно от тях. Жената е пълзяла към 20-30 метра.

Мястото, на което Алексей Петров е покосен от патроните на килъра, се намира сред квартал " Драгалевци " и междинната станция на лифта " Бай Кръстьо ". Участъкът е наоколо до пътя, само че там няма обсег на мобилните телефони.

По неофициални данни някогашната барета и придружителката му, която е треньор по тенис и планински лидер, са минали този маршрут всяка седмица. Преди да загуби схващане 48-годишната жена е споделила, че е видяла мъж с маска, облечен в камуфлажни облекла. Описала го е като висок към 1,80 м.

Огледът през вчерашния ден продължи над 7 часа, а следователите са обходили периметър от над 7 километра. Разследването продължава, като се работи по разнообразни версии. Продължават и разпитите на очевидци и близки на Петров. До момента обаче нова информация от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата по случая няма.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР