Двама съпрузи са сред загиналите в адската катастрофа край Микре

...
Двама съпрузи са сред загиналите в адската катастрофа край Микре
Коментари Харесай

Съпрузи са две от жертвите в касапницата край Микре

Двама съпрузи са измежду починалите в адската злополука край Микре в петък. 53-годишната Стоименка Василева е била компаньон на незрящия си мъж Кирил. Къщата им на ул. " Ставропол " в Перник през вчерашния ден беше пуста, написа " Телеграф ".

Съседите им бяха научили единствено за гибелта на Стоименка и до късно следобяд не знаеха дали Кирил е измежду жертвите и се надяваха най-малко той да е оживял. " Добри хора, кротки ", изясни жена от прилежащата къща. Децата им държали прилежащото магазинче за хранителни артикули и с припечеленото помагали. Друга от жертвите на касапницата на пътя - Веска Рангелова, също била придружителка на своя сляпа другарка, която в миналото й била съседка.

" Веска си отпътува ", споделяше с насълзени очи мъжът й Евлоги на съседи, които питаха къде е брачната половинка му, " Чух по вести и незабавно разбрах. Взех телефона и я набрах по мобилния, само че някой все ми затваряше ", изясни опечаленият брачен партньор, до момента в който погледът му се рееше някъде. Малко по-късно се обадили от полицията в Ловеч и удостоверили черната новина. Повечето от съседите на Веска на локалната улица " Св. св. Кирил и Методий ", не знаеха, че тя е измежду починалите в зверската злополука край Микре. По думите на мъжа й през вчерашния ден щерка им дружно с дъщерята на сляпата другарка на Веска тръгнали за Ловеч. Те както и околните на другите починали трябваше да разпознаят телата на обичаните си хора в локалната морга. От полицията в Ловеч през вчерашния ден не можаха да кажат какъв брой от починалите са били незрящи и какъв брой са били техни придружители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР