Двама са задържани за притежаване на наркотици и управление на

...
Двама са задържани за притежаване на наркотици и управление на
Коментари Харесай

Арести в Радомир и Перник

Двама са арестувани за владение на опиати и ръководство на автомобил след приложимост на алкохол.
Около 21, 40 ч. нощес, в гр. Радомир бил тестван 31-годишен локален гражданин. При осъществения му персонален обиск, у него са открити и конфискувани две саморъчно свити цигари, съдържащи суха зелена листна маса. Полевият тест посочил, че това е марихуана. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед и е стартирано бързо произвеждане.

С 1, 71 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил „ Ауди “ 45-годишен перничанин. Тази нощ, към 03, 00 ч. чиновници от Второ районно управление (на МВР) създали опит да го спрат на ул. „ Р. Димитров “ в пернишкия кв. „ Изток “. Шофьорът не се подчинил на полицейската стоп палка и траял пътя си. След малко гонене е арестуван и тестван за алкохол с техническо средство. Наложена му е полицейска мярка за период до 24 ч. и е формирано бързо произвеждане.

Мотоциклет без регистрационни номера е открит от чиновници на Първо районно управление (на МВР).
Около 17, 00 ч. през вчерашния ден, в местността „ Войниковец “ служители на реда ревизирали мотоциклет „ Кимко “, ръководен от 32-годишен перничанин. Установено е, че моторното транспортно средство не е записано по надлежния ред в Р. България. Образувано е досъдебно произвеждане по член 345, алинея 2 от наказателния кодекс и работата продължава.

Кражба от автомобил е разкрита от чиновници на Второ районно управление (на МВР).
На 02 юни тази година, в полицията бил подаден сигнал от 29-годишен гражданин на пернишкото с. Кладница, че от автомобила му марка „ Мерцедес “, паркиран на ул. „ Стомана “ в гр. Перник е открадната парична сума в размер на 900 лв.. Пострадалият обяснил, че колата не е била заключена. Органите на реда почнали следствие. В резултат на извършените оперативно-издирвател и процесуално-следствени дейности е открит и притеглен като обвинен 26-годишен перничанин.

Радомир. 65-годишен мъж на съд за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол.
На 17 октомври, в радомирското с. Друган бил тестван лек автомобил „ Фолксваген “, каран от 65-годишен гражданин на с. Владимир. Тестът му за алкохол с техническо средство се оказал позитивен – 2, 45 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химическо проучване и автомобилът му бил конфискуван. След подведено следствие е притеглен като обвинен и му е наложена мярка за неотклонение „ подписка “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР