Двама са намерили смъртта си по пътищата във Врачанско при

...
Двама са намерили смъртта си по пътищата във Врачанско при
Коментари Харесай

16 тежки катастрофи окървавиха пътищата във Врачанско за последния месец

Двама са намерили гибелта си по пътищата във Врачанско при произшествия през месец ноември, заяви началникът на „ Охранителна полиция “ към ОД Министерство на вътрешните работи Враца комисар Атанас Петков.
През ноември на територията на региона са станали 16 тежки произшествия с двама починали и 22-ма ранени. От началото на годината до края на ноември тежките произшествия са общо 150, като при тях има 27 починали и 203-ма ранени, добави комисар Петков.
Бройката на жертвите при произшествия е скочила фрапантно спрямо предходната година, сочи черната статистика. За цялата 2017-а войната по пътищата е взела 18 жертви в района. Данните на униформените сочат, че най-вече произшествия са станали в и към Враца, на последващо място се класира Бяла Слатина, а на трето място по брой тежки произшествия с огромен брой починали и ранени е Мездра.
Основна причина за кървавите произшествия е шофирането с превишена скорост, регистрират от полицията. Униформените приканват водачите да не карат неразумно и да не слагат живота и здравето си в риск.
Комисар Петков приканва всеки който види по какъв начин водач сяда зад кормилото след почерпка с алкохол незабавно да алармира на полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР